Jag älskar att vandra i skogen

Jag vandrar mycket i skog och natur. Det är mitt största fritidsintresse, att få vara ute i skog och vacker natur och att få röra på mig. Speciellt under vår och sommar då det finns mycket vackert att titta på. Oftast tar jag med mig en ryggsäck fylld med något gott att äta och fika så att jag kan sätta mig på en sten eller stubbe och ta en liten paus under vandringarna. Ibland blir det längre sträckor då jag kan gå några mil per dag, medan jag andra gånger bara går några kilometer. Det viktigaste är att jag får röra på mig och komma utomhus och få frisk luft.

Rätt fritidskläder för klimatet

Viktigt att tänka på under vandringarna är att ha på sig rätt kläder. Det får inte bli för varmt eller kallt, speciellt inte under sommaren då det är varmt ute och det finns risk att man börjar svettas och sedan börjar frysa för att man inte är torr. Då är det viktigt att använda funktionella kläder som andas. Detsamma gäller när det är kallt ute, då måste byxorna hålla värmen.

Fritidsbyxor för dam i natursköna färger

Jag själv äger flera par fritidsplagg från Jägarliv.se. Jag kan varmt rekommendera deras fritidsbyxor för dam, de finns i flera natursköna färger och fyller sin funktion att andas när det börjar bli för varmt och svetten börjar rinna. Dessutom är fritidsbyxorna vattentäta, börjar det regna eller om man vill sätta sig på en blöt stubbe går detta alldeles utmärkt! De fritidsbyxor jag äger från Jägarliv.se har jag haft i flera år, de är alltså inte både snygga och funktionella utan de är också av väldigt bra kvalitet och material som håller länge! Nu ska jag faktiskt ta på mig ett par och ge mig ut på en vandring. Ha det!