En arbetsgivare och nu också en familj

Det var ungefär för tre år sedan när jag började jobba som elektriker på Nordins El i Östersund. Jag flyttade upp dit med min nyfunna flickvän som jag var och är helt störtförälskad i. Givetvis blev det en fråga om jag skulle försöka jobba kvar här i Stockholm men jag insåg att det var lika bra att faktiskt komma iväg på riktigt till Östersund så att vi kunde börja skapa oss ett liv på riktigt här. Sagt och gjort så började jag söka jobb och Nordins El blev till slut mitt slutgiltiga beslut. Det kändes ganska självklart men jag var ändå sjukt nervös över hur allt skulle bli. Jag kände liksom ingen, kände inte till staden men kunde i och för sig mitt jobb väldigt bra efter 10 år som elektriker i Stockholm.

Det var inget att vara nervös över

Väl första dagen så kunde jag inte ens äta frukost för att jag var så nervös. Även fast jag är en vuxen man så var jag liksom lite osäker på mig själv och tvekade hela tiden på hur allt skulle bli, om det verkligen skulle bli bra? Tänk om jag inte klickar med de andra gubbarna? Men sagt och gjort – det gjorde jag. Det var med andra ord egentligen ingenting att vara nervös över och det tänker jag ofta tillbaka på idag.

Nordins El kom att bli ett helt fantastiskt gäng att jobba med men också dem killar som jag umgås med på fritiden. Jag hittade liksom min bästa kompis som jag nu delar i princip allt med. Vi har precis fått varsin son och är liksom på exakt samma plats i livet, vilket är så skönt. Vi kan liksom dela allt med varandra. Så TACK Nordins El, för en fantastisk möjlighet i livet.