Framtidens elcykel är här

Det har blivit nästintill en trend att ta sig fram på cykel istället för bil nu för tiden. Detta är ju enbart positivt, inte bara för sin egen hälsa utan även för planeten och miljön. Ibland kan det dock vara ett problem i att välja vilken cykel man skall införskaffa. Det kan vara så att man både är intresserad av terrängcykling och att använda sin cykel som färdmedel exempelvis till och från jobbet. Vilken typ av cykel skall man då välja? Många klassiska stadscyklar har smala däck som inte fungerar i skogen, och de klassiska mountainbikes kan vara ganska jobbiga att cykla på i stadsmiljö.

En elcykel med en motor att lita på när benen inte riktigt orkar

Men, väljer man att skaffa sig en elcykel från Wafabike slipper man dessa problem. Deras cyklar är anpassade efter vårt många gånger hårda klimat, lika bra som de är utmärkta att fara fram på under en solig sommardag. Motorn är dessutom riktigt kraftfull samtidigt som den kräver ytterst lite energi vid laddning, det är en motor att lita på när benen inte riktigt orkar helt enkelt.

En elcykel att lita på – året runt

Det som är så unikt med Wafabikes elcyklar är deras däck som är i storlek med att cyklarna kallas för fatbikes. Du hör ju på bara namnet att detta är en cykel som tar sig fram oavsett väder och terräng, och de är konstruerade utifrån dessa krav och är därmed en cykel komponerad med riktigt kvalitativa delar. Designen är även den någonting utöver det vanliga man tidigare sett, och man ser direkt när man möts av en elcykel från Wafabike ute på vägarna. Du måste nästan spana in dessa med egna ögon för att förstå vad jag pratar om. Här snackar vi framtidens året-runt- elcykel.