Installera solceller i Malmö

Jag kommer att åka ner till Malmö i ett par veckor för att jobba, det ska bli rätt kul faktiskt att komma hemifrån och få byta hemmaplan mot bortaplan ett tag. Kanske finns det roligare tjejer i Malmö än hemma i Ängelholm, det kan ju inte vara så svårt förresten. Jag kommer att få installera solceller i Malmö till ett stort industriställe och sedan åka vidare till nästa fabrik där dom ska ha lika många solceller så vi beräknar att vara i Malmö i cirka 2 veckor. En kollega till mig hade fixat en husvagn som vi kunde bo i under dessa två veckor. Det ska nog gå bra för vi kommer jäkligt bra överens han och jag.

Många har solceller i Malmö

Det blir så klart mer och mer vanligt att installera solceller och så länge du inte är certifierad eller arbetar med elektronik så har du inte tillåtelse att installera dina solceller på egen hand utan måste anlita sådana som mig och mina kollegor, tur är väl det. Just i skåne lämpar det sig väldigt bra med att ha solceller då dom har ett väldigt gynnsamt klimat om man jämför med övriga i Norden. Soltimmarna är många fler och slätterna är vida och väldigt platta så solen kommer åt under hela dagarna utan att skuggorna är i vägen på marken. Solenergi är ju väldigt billig energi.

Solceller för rika?

Efter att elen gick upp så ofantligt mycket så har även priset på solceller gåt upp väldigt mycket och tyvärr tror jag att priserna har gått upp så mycket så att många inte har råd att spara in energi på att byta värmesystem. Det är väldigt trist för till slut så kommer det här med elen att sluta med att endast de rika personerna kommer att ha råd att ha det billigt och varmt. Nu känner jag att till och med solpaneler börjat bli extremt populärt.