Två flugor i en miljövänlig smäll

Har du en bil, precis som jag, som i princip aldrig är ren? Inte nog med att den blir smutsig så snart man kört ut ur biltvätten så är jag rädd att det skadar lacken om jag bara struntar i att tvätta den, det sa åtminstone min pappa när jag var yngre. Speciellt såhär års så är det i princip omöjligt att hålla bilen ren och det kanske är lika bra att strunta i den där lacken och bara låta den vara skitig?

Men nej nej nej. Tänk inte så! Jag förstår förtvivlan om att den blir smutsig snabbt men numera kan du tvätta den på ett så bra vis att det blir värt det oavsett. För om du vill så kan du tvätta bilen i Nybro med deras miljötvätt. Miljötvätten erbjuder en miljövänlig tvätt som går hand i hand med Elektrikerna i Nybros miljötänk och levarvision. Den följer givetvis alltid de senaste rekommendationerna inom miljö vilket gör att du som kund också gör ett medvetet val.

Miljötvätten for the win!

Genom att tvätta bilen i Nybro så får du dels ett fördelaktigt pris men framförallt en ren bil genom miljövänliga metoder. Alla produkter är miljövänliga och man reglerar värme och vatten efter vädret för att förbruka så lite energi som möjligt under tvätten. Vidare så produceras biltvättens egen el genom solpaneler på taket. För vad är då inte bättre att få bilen ren samtidigt som du gör det miljövänligt?

Så bortse från alla andra vanliga biltvättar och ta dig till Nybro för att tvätta din bil och slå två flugor i en smäll. Sluta fundera på om du ska tvätta bilen eller inte och ta istället tillfället i akt att njuta och slappna av lite medan din bil får en skinande ren yta till ett miljömedvetet val! J