Dags att investera i hållbara kläder

Jag har bestämt mig för att börja införskaffa kläder och underkläder med riktigt bra kvalitet och funktion i stället för att fortsätta med det här köpa-slänga beteendet man haft så länge. Det lönar sig liksom inte i längden att köpa kläder bara för att dom är billiga utan de måste hålla också annars är man ju tvungen att köpa nya hela tiden.

Klassiska plagg som fungerar vid alla tillfällen

Jag har länge spanat in märket Trofé. Jag tycker dom har riktigt bra utbud för dam och deras sortiment täcker alltifrån underkläder, badkläder och nattkläder till vanliga kläder som följer ett klassiskt tema och gör att plaggen funkar lika bra hemma som på kontoret eller festen. Det är exakt sådana kläder jag behöver i min garderob!

Över 50 års utvecklingsresa

Jag har faktiskt redan en bh ifrån trofé och jag måste säga att det är min absoluta favorit och den har hållit hur länge som helst nu. Men jag läste någonstans att dom utvecklat sina bh:ar under 50 års tid så det är väl inte så konstigt att just den sitter allra bäst och är skönast att ha på sig. Det skulle jag verkligen vilja köpa fler av och kanske i någon annan modell. Något annat som jag länge velat ha är en riktigt fin och mjuk morgonrock att kunna slänga på sig när man vaknar på morgnarna.

Nu när även sommaren står på vänt skulle jag vilja införskaffa mig en baddräkt med rynkat tyg över magen att kunna ha till stranden. Jag tycker dom är väldigt smickrande på den lite kurvigare kroppen och får mig att känna mig bekväm. Jag tänker också att jag skall köpa någon ny fin sommarklänning på Trofé som jag kan ha i några år framöver. Det skall bli så skönt att byta ut garderoben här hemma till plagg med bra kvalitet och komfort.