Välkommen till ELMHBG.se!

Och välkommen till Elektriska Montagebyrån AB – en firma med över 80 års erfarenhet i branschen. Man är en ledande installatör inom el i Helsingborgsregionen och man är stolt över att sedan mitten av 1930-talet ha förknippats med allt från kompetens till engagemang och framför allt kvalitet och effektivitet. Där man befinner sig idag har man åstadkommit genom att prata om erkänd kompetens och professionalitet bland medarbetare men även för att man är lyhörd och verkligen prioriterar vad kundens behov faktiskt är.

Tänk dig alla typer av elinstallationer som du kan komma på, från minsta strömbrytarbytet till stora elinstallationsentreprenader – ingenting är för stort eller litet för Elektriska Montagebyrån. Med grunden i ingenjören Sven Andersson så har man från 1934 fram till idag haft en fantastisk resa. Man har växt och företaget har både sålts och ärvts samtidigt som man hela tiden försöker hålla sig up to date. Nu ligger Elektriska Montagebyrån befinner sig på Berga och du kan alltid kontakta dem vi några som helst frågor om hur saker och ting fungerar.

Naturligtvis kommer den gröna aspekten in

Som i de allra flesta verksamheter idag så finns det på något vis ett krav från konsumenten att du behöver ha med dig ditt hållbarhetstänk i vartenda beslut som fattas i bolaget. Bara en sådan enkel sak som att alla installationer ska ske med detta i åtanke kan göra mycket, om inte mest öka vår arbetsmiljö till det bättre. Det ska vara enkelt att anlita ELMHBG och du kan läsa mer via deras hemsidan elhbg.se där du kan ta del av alla deras tjänster och uppdrag som du kan anlita dem till. Passa på att gå in och kika lite så lovar jag dig att det kommer dyka upp något som du tycker om eller verkligen behöver hemma just nu. Lycka till!